Un any més, la Mostra del Llibre Anarquista arriba a Castelló a la vegada que la tardor. Com els arbres, omplim els carrers de fulles, fulles que cauen a terra carregades de contingut crític, que nodreixen les nostres vides i serveixen per a generar espais de trobada, debat i reflexió.

En aquesta cinquena edició, ens trobarem en diferents espais de la ciutat per a gaudir de presentacions de llibres de diverses temàtiques i altres activitats com recitals de poesia, una projecció documental, un concert en directe i els tradicionals sopars per retrobar-nos d’una manera distesa.

Us convidem a totes a participar de les activitats que es duran a terme entre els dies 17 i 24 de setembre en el Rogle, La Cosa Nostra i la plaça de les Aules. A continuació, us deixem la programació amb una breu descripció de les activitats.

 

DISSABTE 17 Setembre

19 H. PRESENTACIÓ de la 5a Mostra del Llibre Anarquista de Castelló

19:30 H.  PRESENTACIÓ del llibre “Cómo la no-violencia protege al estado i el fanzine “Aprender a ser hombre”, a càrrec de Peter Gelderloos. S’abordarà el culte al pacifisme i la masculinitat hegemònica des d’una perspectiva crítica

21 H. SOPAR pel finançament de la Mostra.

22 H. CONCERT acústic remember de El Super.

Lloc: El Rogle

DIUMENGE 18 Setembre

20 H. PROJECCIÓ del documental “Economia col·lectiva. L’última revolució d’Europad’Eulàlia Comas. Aprofundint en l’expropiació i la gestió obrera del 80% de les indústries i serveis a Catalunya entre 1936 i 39.

Lloc: El Rogle

DIJOUS 22 Setembre

19 H. PRESENTACIÓ del llibre “¿Nos matan con heroína? Sobre la intoxicación farmacológica como arma de Estado”, a càrrec del seu autor Joan Carles Usó. L’autor desmunta el mite de la estratègia bio-política per part dels Estats amb l’objectiu d’acabar amb la dissidència

Lloc: La Cosa Nostra

DIVENDRES 23 Setembre

19 H. XERRADA  ““Vigilancia letal: El gobierno cibernético y los ataques selectivos con drones” a càrrec de l’autor de “Drones: sombras de la guerra contra el terror” (Virus Editorial, 2015). Profunda anàlisi sobre la guerra, la tecnologia i el control social en les societats contemporànies.

22 H. SOPAR amb coques casolanes proMostra.

Lloc: La Cosa Nostra

DISSABTE 24 Setembre

11H. INAUGURACIÓ de la fira d’editorials i distribuïdores.

11:30 H. PRESENTACIÓ del llibre “Piloto automático. Notas sobre el sonambulismo contemporáneo, a càrrec del seu autor Juanma Agulles. Recull de textos de l’autor reflexionant sobre els “temps interesants” que ens ha tocat viure.

13 H. RECITAL de poesia a càrrec de Lluisa Lladó, Amelia Díaz, Eloy Sánchez i Ibai Sans. Vermouth i poesia social a quatre veus.

14 H.  DINAR pel finançament de la Mostra.

16:30 H. PRESENTACIÓ del llibre “Dejadnos aprender. Reflexiones desde la pedagogía libertaria, a càrrec del seu autor Manuel Rodríguez. Anàlisi actual i pragmàtic sobre el paper que té i pot tenir l’escola, estatal o privada, el professorat, els projectes educatius antiautoritaris.

Lloc: la Plaça de les Aules

——————————————————————

19:30 H. PRESENTACIÓ del llibre “Tercio de muerte. Alegato contra la opresión, a càrrec del seu autor Enrique Nafría i Rosa Más González, activista antitaurina. Aproximació al context local, l’acció directa i la repressió contra activistes per l’alliberament animal amb aquest al·legat contra l’opressió com a fil conductor.

21:30 H. SOPAR a càrrec de l’Associació Vegetariana i Vegana de Castelló.

22 H. GUATEKE DE CLOENDA!

Lloc: La Cosa Nostra

 

Cartell

Alt Text

Localització

Contacte

Nom (requerit )

Correu (requerit)

Asumpte

Misstage

 

Comparteix

admin2016